måndag, november 25, 2013 - 16:40

Undrar du över en låt du hört på radion?

Nu kan du se hela vår spellista
torsdag, juni 7, 2012 - 09:42

 

Veckans lugna favorit är en sån där låt som det nästan gör ont i hjärtat när man lyssnar på. Och det kanske finns en anledning till det också... Rihannas Russian Roulette sägs handla om hennes stormiga förhållande med Chris Brown, som tog slut en tid innan låten släpptes. Rihanna själv har förklarat att låten handlar om att vara i en relation där man är rädd för att bli skadad i slutet.

 

tisdag, juni 5, 2012 - 12:31

 

Nu är bästa kärlekslåten genom tiderna utsedd! Under hela omröstningen har det varit väldigt tajt mellan de olika alternativen, men nu i den sista delen av omröstningen blev det tydligt att det fanns endast en vinnare.

torsdag, maj 31, 2012 - 13:44

 

Den här mysiga låten har varit med oss sedan år 1994 då den var med i Disney-filmen Lejonkungen. Trots att den alltså funnits i 18 år är den fortfarande lika härlig att lyssna på, någonting som vi tror att många av er här på Lugna Favoriter håller med om, eller hur? Just därför tycker vi att den här gamla godingen förtjänar att vara veckans lugna favorit.

 

onsdag, maj 23, 2012 - 08:05

 

Den här veckans lugna favorit är Ayo Technology med Milow. Låten gjordes ju ursprungligen av 50 cent, Justin Timberlake och Timbaland år 2007, men här på Lugna Favoriter tycker vi mer om de versionen som kom ett år senare, den där det är Milow som sjunger.

Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd